marți, 17 ianuarie 2017

Mirela Vescan - Fișă Biografică

Marți, 17 ianuarie 2017, București, 13:06

Mirela Vescan este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din țara noastră, un reper al unei lumi fascinante, aflate mereu în mișcare. Dincolo de machiajele superbe semnate de ea în paginile lucioase ale revistelor, Mirela este un creator de școală, dând mai departe, în fiecare zi, experiența celor 25 de ani în care a continuat să învețe și să-i învețe pe alții. 

Sursă foto: www.coltuldefrumusete.ro

Make-up artistul Mirela Vescan s-a născut pe data de 12 iunie 1968, în București. A crescut într-un mediu academic, părinții ei fiind ambii cadre universitare. A absolvit în 2006 Școala Națională de Științe Politice și Administrative, Licență Comunicare și Relații Publice-Publicitate și Reclamă. Este căsătorită cu Rolf Vescan și au împreună o fată, Ana-Irina.

Legendă foto: Mirela Vescan în tinerețe
Sursă foto: www.facebook.com
Primele cursuri de machiaj le-a făcut în anii `90, în cadrul școlii Christine Valmy. În 1991 a absolvit cursurile: Make-up, Aestetics and skin care, Nail Artistry, iar în 1992 a făcut, la aceeași școală, un curs de machiaj pentru avansați. Din `92, Mirela Vescan a început să profeseze în domeniu, în prezent lăudându-se cu o vastă experiență profesională: între anii 1992 și1993 make-up artistul a lucrat la Teatrul Odeon, din 1993 a intrat în televiziune unde a lucrat timp de un an pentru TV Soti, iar din 1994 a fost make-up artist la postul de televiziune Tele 7 abc. Din ianuarie 1998, Mirela Vescan a fost make-up artist Coty timp în care făcea demonstrații de machiaj în toate orașele mari din țară. În aceeași perioadă, artista a fost și profesoară, a predat machiaj cursanților de la Casa Studenților Preoteasa.

Activitatea ei nu se rezumă nici în prezent doar la cea de MUA, ci continua sa învețe și să îi învețe pe alții. După ce a susținut cursuri de machiaj în colaborare cu trustul Intact Media Academy, în prezent, Mirela Vescan și-a deschis propria școală de machiaj. Alte colaborări a mai avut cu PRO TV, B1 TV, Prima TV și Național TV. 

Legendă foto: S-a deschis Școala de Machiaj Mirela Vescan
Sursă foto: www.youtube.com

De-a lungul timpului, make-up artistul a adunat nu mai puțin de 11 premii pentru machiaj și performanță, în 2006 ocupând locul 100 în Top 100 Femei de succes.
·         2009 – Les nouvelles Estetique – execență în machiaj
·         2009 – Romania Fashion Awards TV awards
·         2008 – VipModa awards
·         2007 – Romania Fashion Awards TV awards
·         2005 – Romanian Fashion TVAwards
·         2004 – Pantene Beauty Awards
·         2003 – Pantene Beauty Awards
·         2002 –The best make-up artist Top Model
·         2000 – The best make-up artist Top Model
·         1999 – The best make-up artist Top Model

Legenda foto: Mirela Vescan demonstrație de machiaj la curs
Sursă foto: www.tvhappy.ro


A semnat numeroase coperți de reviste, printre care se numără Elle, Viva, Libertatea, Unica.
Machiajul preferat al Mirelei Vescan este cel natural, care te face să realizezi cât de frumoasă este femeia, nu cât de reușit este fardată. La capătul diametral opus, îi plac machiajele susținute, colorate, ciudate, îi place să experimenteze. După ce a machiat femei din toate colțurile lumii, pentru Mirela Vescan româncele rămân cele mai frumoase. Dintre ele, Mădălina Ghenea, Catrinel Menghia și Daniela Nane sunt în top.

Legendă foto: Mirela Vescan a machiat-o pe Daniela Nane pentru revista Tango
Sursă foto: www.revistatango.ro

Mirela Vescan a început să facă exerciții yoga în copilărie, cand suferea de ambliopie. Cand a crescut și a văzut rezultatele, a adoptat yoga ca pe un stil de viață. Face sport, merge la film și citeste mult depre mineralogie sau alte cărți „la modă”. Nu îi place să iasă prea mult în oraș seara, preferă să stea acasă cu familia și prietenii.

Sursă foto: www.tonica.ro




Autor: Cristina Olaru





Un comentariu:

  1. Bună ziua tuturor, eu sunt Jesus Mckinney din Texas și vreau doar să spun un mulțumesc foarte răsunător serviciilor de împrumut financiar de la Benjamin Lee pentru sinceritatea, deschiderea, transparența, veridicitatea, dragostea și sprijinul lor în timpul și după ce am primit fonduri de împrumut de la ei. Am trecut prin multe și timpul nu-mi permite să spun tot ce am trecut online în invitat sau să primesc fonduri de împrumut pentru a obține o casă aici în SUA, dar Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile prin sprijinul și dragostea lui Benjamin Lee, m-a îmbrățișat și m-a înțeles în ciuda îndoielii și neseriozității mele inițiale și cu inima și dragostea lui bună sunt acum proprietar de locuințe prin fondurile sale de împrumut cu rata dobânzii de 2% și am promis să răspândesc aceste știri și să spun lumii că există încă autentic și puține firme de împrumut online bune care pot ajuta și, de asemenea, să reînvie un os uscat. Nu uitați să ascultați și să citiți această mărturie, deoarece aceasta este o adevărată experiență care schimbă viața și oricine are nevoie de acest tip de schimbare nu ar trebui să ezite sau să se îndoiască asta pentru că am dovedit și jur lui Dumnezeu în Rai că această poveste este reală și, de asemenea, povestea experienței mele cu ei.
    Contactați-le astăzi. Text WhatsApp: (+1 989-394-3740) E-mail: 247officedept@gmail.com

    RăspundețiȘtergere